13 October 2012

Tenis de masa


     Bine v-am regasit,

     Pentru astazi am pregatit un mini-interviu cu FARCAS VLAD, un elev din clasa a VII-a pasionat si practicant de tenis de masa.



Desigur, asteptam cu drag parerile voastre referitoare la experientele, trairile , emotiile si distractiile provenite in urma practicarii acestui sport!


De la Wiki citare:

     Tenisul de masă este un sport în care doi sau patru jucători lovesc o minge ușoară de la unii la alții cu ajutorul unor palete. Jocul are loc pe o masă separată în două de un fileu. 

     Un jucător trebuie să lase mingea jucată spre el să cadă o singură dată pe partea sa de masă și trebuie să o trimită înapoi pe partea de masă a adversarului. Jocul se desfășoară cu viteză mare și necesită reflexe rapide. Un jucător bun poate imprima efect mingii, ceea ce face ca ricoșajul din masă sau paleta adversarului imprevizibil.



Interviu cu FARCAS VLAD

Cand si cum ai inceput?

     De mult timp eram pasionat de ping-pong. Dar acum un an, colegii mei mai mari au inceput sa se joace pe mesele din curte, iar din dorinta sa ii inving, am inceput sa ma antrenez la Palatul Copiilor.

Cat de des te antrenezi?

     In timpul verii m-am antrenat cate 4 ore zilnic, iar acum, in timpul scolii, ma antrenez de 4 ori pe zi cate 2 ore.

Care crezi ca e cea mai importanta abilitate pe care o ai?

     In timpul meciului nu ma enervez niciodata si cred ca asta e foarte important intr-un meci. Dupa (rade)....se mai intampla sa ma enervez cand fac un meci prost si sa dau cu paleta de masa. Dar niciodata in timpul meciului.

Care este cel mai important premiu castigat de tine?

     Sambata am terminat pe locul 3 la turneul Beyond Sports...Poate pare putin dar a fost concurs pentru adulti, iar eu am fost cel  mai mic.

Unde te vezi peste zece ani daca o sa continui sa practici acest sport?

     Vreau sa devin jucator profesionist si sa reprezint Romania la Olimpiada. 

Pe final, ce le recomanzi celor ce vor sa inceapa acest sport?

     In primul rand, sa inceapa de la o varsta frageda si sa exerseze zilnic cu pasiune.




Ii multumim lui Vlad pentru interviul acordat si ii uram mult succes in continuare.






3 comments:

Aici ne puteti lasa un Comment. Va propunem sa aplicati regula bunului simt. Glumele, bancurile sau smiley-urile sunt optionale si apreciate.

Semnat,
Redactia Scolii.