About Us


     Cine suntem noi si ce vrem?

     Noi suntem elevi ai Liceului de Informatica "Tiberiu Popoviciu" dornici sa promoveze rezultatele si performantele de calitate din invatamantul romanesc. Rezultate si performante pe care avem de gand sa le cautam si pe care suntem siguri ca le vom gasi in Liceul de Informatica "Tiberiu Popoviciu" .

     Noi vrem sa aducem Revista Liceului de Informatica "Tiberiu Popoviciu" la un nou nivel. Care va fi acela ramane la aprecierea fiecaruia.

     Noi speram sa va aducem un zambet pe buze cu posturile noastre, sa va punem pe ganduri cu intrebarile noastre si sa va incantam cu site-ul nostru.

     Dar destul despre noi. De aceasta data, Revista Scolii se va axa pe VOI . Pe VOI, cei care veniti la scoala in speranta de a va cladi un viitor sigur. VOI , cei care munciti pentru a realiza ceva. Revista Scolii va fi facuta in proportie de 90% de VOI, de parerile voastre, de gandurile voastre, de pozele voastre si de ideile voastre.

     Redactia Liceului de Informatica "Tiberiu Popoviciu" va ureaza un an plin de realizari, distractie si munca, si fiti siguri ca ne vom mai auzi!

  

No comments:

Post a Comment

Aici ne puteti lasa un Comment. Va propunem sa aplicati regula bunului simt. Glumele, bancurile sau smiley-urile sunt optionale si apreciate.

Semnat,
Redactia Scolii.