21 October 2012

University Fair 2012

     Buna seara, LICJ !

     Dupa scoala vine facultatea (teoretic :)) ) , iar celor care vor o sansa dincolo de granitele Romaniei , li s-a prezentat o oferta internationala, special realizata pentru Liceul de Informatica "Tiberiu Popoviciu".


     Multe intrebari, multe raspunsuri , si mai multe incertitudini. Ce am inteles noi din toata prezentarea? Faptul ca Procesul de Aplicatie este un bun exemplu pentru Teoria Relativitatii a lui Einstein ... Totul depinde de Facultatea la care vrei sa aplici




     Ne place mult sa facem poze, asa ca in timp ce studentul de la UBB le povestea elevilor despre studiul in Olanda, ne-am decis sa pozam interesul celor de-a XII-a. Desi dupa o perioada sala s-a golit pe jumatate, am mers pe principiul jumatatii pline a paharului.







     Dupa cum puteti citi si din multele afise din incinta Liceului de Informatica "Tiberiu Popoviciu" , RIUF 2012 (Romanian International University Fair 2012) va avea loc Marti, 23 Octombrie la Casa de Cultura a Studentilor ( inspirata locatie ) .



































     Uram succes tuturor elevilor care vor fi prezenti marti la eveniment !


     Redactia Liceului de Informatica "Tiberiu Popoviciu" va ureaza o seara placuta.






No comments:

Post a Comment

Aici ne puteti lasa un Comment. Va propunem sa aplicati regula bunului simt. Glumele, bancurile sau smiley-urile sunt optionale si apreciate.

Semnat,
Redactia Scolii.