15 October 2012

Covrigi

Luni..

     Dupa un weekend parca prea scurt, ne trebuia ceva pentru a ne reintra in forma. Si cum evenimentele nu se lasa asteptate in Liceul de Informatica "Tiberiu Popoviciu", elevii si-au gasit repede un nou motiv de distractie.



     Pentru cei care nu au avut astazi ore la Parter, mentionam ca noua jucarie a Liceului este un micut aparat din care elevii isi puteau achizitiona produse de patiserie. 



     Daca ne intrebati pe noi, micutul aparat ar trebui trimis inapoi la testari ca... nu sta prea bine cu calculele. Cum am ajuns la concluzia asta? Noi eram cei carora aparatul le-a mancat jumatate de pret (poate vroia si el un bacsis :)) )

     Astazi micutul mare aparat ( chiar i-ar trebui un nume... asteptam propuneri :)) ) a avut parte de multa atentie. Dar stiti cum sta treaba cu cele "15 Minute de Faima"... suntem curiosi sa vedem daca Faima va continua si maine.


     Desigur, dupa cum ne-a intrat in obicei, nu ne-am putut abtine sa facem si cateva poze cu cativa din elevii care au vrut sa testeze noul aparat. 




     

     Redactia Liceului de Informatica "Tiberiu Popoviciu" va ureaza un inceput de saptamana frumos!






8 comments:

Aici ne puteti lasa un Comment. Va propunem sa aplicati regula bunului simt. Glumele, bancurile sau smiley-urile sunt optionale si apreciate.

Semnat,
Redactia Scolii.