09 October 2012

Ani de ... Gimnaziu

     Bine v-am regasit!

     Au trecut deja trei saptamani de scoala, asa ca ne-am gandit sa vedem ce gandesc colegii nostri mai tineri despre Liceul de Informatica "Tiberiu Popoviciu".



     Am cerut parerea a cinci elevi la inceput de gimnaziu. Pe fiecare dintre ei i-am intrebat cum li se pare lor liceul in care invata, si care le sunt sperantele:






MOCAN CARLOS ANDREI

"Mie mi se pare Liceul de Informatica "Tiberiu Popoviciu" foarte fain. Imi place foarte mult. Profesorii sunt draguti . Eu sper sa se faca o echipa de fotbal ca sa avem si noi cupe la Sport. Notele mele sper sa fie intre 8 si 10!"



RADU VICTOR-DANIEL

"Sportul este foarte fain. Imi place mult Geografia pentru ca mi se pare simpla. Profesorii imi plac mult pentru ca nu sunt rai, nu sunt duri si sunt foarte prietenosi. Eu sper sa am note cat mai bune."




FARKAS TEODORA ANDREEA

"Parerea mea despre scoala este ca aceasta este foarte frumoasa. Sunt foarte multi copii studiosi si sper sa fiu cea mai buna din clasa cu notele cele mai bune."




DOLHA FLAVIUS

"Liceul de Info este cel mai tare liceu! Imi place Geografia, Istoria si ora de TIC. Vreau sa devin informatician si sper sa fiu printre cei mai buni din scoala la info! Sper sa am note cat mai mari si imi place C++ si CSS."




BARA RARES

"Imi place scoala asta pentru ca e faina , foarte OK si imi place ca profesorii sunt indulgenti. Mi-as dori sa devin fotbalist profesionist."



     Le multumim celor cinci elevi din clasa a V-a si le uram multa BAFTA! la scoala si in viata!


     Redactia Liceului de Informatica "Tiberiu Popoviciu" va ureaza o seara placuta!




5 comments:

  1. Felicitari copii! Tineti-o tot asa!

    ReplyDelete
  2. Si mie imi place CSS!!!

    ReplyDelete
  3. :) as vrea sa fac o sponsorizare, un domeniu .info si webhost nelimitat, daca imi da-ti o adresa de messenger

    ReplyDelete
  4. Salut,

    ID-ul nostru de messenger este licjnews . Multumim de interes :)

    ReplyDelete
  5. ce faine-s pozele :))

    ReplyDelete

Aici ne puteti lasa un Comment. Va propunem sa aplicati regula bunului simt. Glumele, bancurile sau smiley-urile sunt optionale si apreciate.

Semnat,
Redactia Scolii.