03 April 2014

Victorie!

În data de 25 martie 2014, Liceul de Informatică a făcut din nou senzaţie, de data aceasta la concursul de educaţie administrativă și civică organizat de Departamentul de Administrație Publică al Universității Babeș-Bolyai, unde echipa formată din 3 eleve ale liceului, Chiş Ioana XI B, Moldovan Denisa XII A şi Stârcu Daniela XII B, coordonate de doamna profesoară Lucia Gogea, a obţinut premiul I.

Concursul a avut două probe. Prima probă a constat într-un set de întrebări cu şi fără variante de răspuns, despre Uniunea Europeană, Administraţia Publică în România, Parlamentul European, etc. La această probă participau toţi membrii echipei.

Cea de a doua probă a constat în stabilirea unui set de 5 măsuri prin care să determinăm cetăţenii oraşului( în special tinerii) să colecteze selectiv deşeurile.  Spre deosebire de prima probă, la această probă un singur reprezentant din fiecare echipă mergea în faţa publicului şi prezenta soluţiile găsite de echipa sa în interval de 5 minute, Liceul de Informatică fiind reprezentat de Chiş Ioana.


Pentru informații suplimentare despre concurs puteți accesa pagina: http://www.apubb.ro/extracurricular/concurs-de-cultura-civica-pentru-liceeni-2014/

Iată câteva imagini din timpul concursului:








No comments:

Post a Comment

Aici ne puteti lasa un Comment. Va propunem sa aplicati regula bunului simt. Glumele, bancurile sau smiley-urile sunt optionale si apreciate.

Semnat,
Redactia Scolii.