07 April 2014

Scrabble financiar

          Comunicat al managerului financiar        
  
   Vineri, 28 martie a.c., echipa „Baloane colorate”- „ambasadori” MoneySense 2014, a poposit în ora de dirigenţie a elevilor din clasa a VII-a A, pentru a-i provoca pe tineri la un concurs de scrabble...financiar. 19 termeni au fost selectaţi într-o listă iar înţelesul şi aria de utilizare a acestora au fost precizaţi în partea introductivă a activităţii, prin dialog frontal.

Imagini din timpul activității:


        Concursul a antrenat conexiunile tuturor participanţilor, dar cei trei din imaginile de sus au fost dintre cei mai prodigioşi, ageri şi eficienţi.


          Elevii aşezaţi la capetele mesei pline cu produsele orei, sunt alţi doi care îşi savurează performanţa.
   
           Înainte de „a intra în acţiune”, voluntarii stabilesc criteriile de evaluare şi pregătesc diplome pentru câştigători.

         Juriul format din  cei 5 voluntari a verificat 25 de fişe personale pentru a desemna pe cei mai buni la concursul educativ  „Scrabble financiar”.
      
      Premianţii, desemnaţi după numărul cel mai mare de cuvinte folosite din listă, sunt elevii: Zirbo Fineas, Vilt Alexandru, Mihoc Victor, Irimieş Sasha, Banc Ioana, Moholea Samuel.
                  În spatele elevilor cu diplome, sunt cei care i-au desemnat, voluntarii pentru eveniment, de la stânga la dreapta: Zugravu Mihnea, eclipsându-le pe Baboş Beatrix şi Ţigău Alexandra, Todoran Ion, Paşca Alexandru.


No comments:

Post a Comment

Aici ne puteti lasa un Comment. Va propunem sa aplicati regula bunului simt. Glumele, bancurile sau smiley-urile sunt optionale si apreciate.

Semnat,
Redactia Scolii.