07 April 2014

Baloane colorate

  ”Baloane colorate” este denumirea echipei liceului nostru, echipă care participă la Concursul Național ”MoneySense 2014”, derulat în perioada 15 martie - 9 mai a.c., care este coordonată de doamna profesoară Lucia Gogea și care este formată din șase elevi din clasa a X-a A:
 Sergiu Bilc - manager de proiect;
   Julia Moldvai - manager financiar;
        Patricia Calugar - director marketing;
          Georgiana Tilinca - director marketing;
            Denisa Rapas - director resurse umane;
               Denisa Mocean - director resurse umane.
    Participarea la concurs constă în realizarea unei campanii de promovare a progamului de educație financiară desfășurată prin Fundația C.R.E.D.E. și R.B.S. România, cu suportul manualului MoneySense. Campania prezintă două etape, constând în patru probe: ppt. ”Prezentarea echipei”, doc. Word cu eseurile membrilor echipei, reunite sub genericul ”Planuri de viitor”(în prima etapă), respectiv ppt. ”Ambasadorii MoneySense” și ppt. ”Planul de implementare”(în etapa a doua). Campania necesită originalitate în proiectarea, organizarea și aplicarea unor activități pentru comunitate, pe teme ale educației antreprenoriale.
    Pentru portofoliul competițional, au fost pregătite activitățile:
  • ”Ambasadori și voluntari” / luni, 17 martie a.c., prin care elevii din clasa a VI-a au îndeplinit misiunea de a realiza stegulețe de promovare a campaniei;
  • ”Ce este homo oeconomicus?” / marți, 18 martie a.c., prin care elevii din clasa a VII-a B au deprins avantajele de a fi o persoană economicoasă; 
  • Evenimentul lansării jingle-ului ”Baloane colorate” / joi, 27 martie a.c., în curtea liceului, în prezența elevilor și profesorilor, cu baloane, stegulețe, flyere și cu participarea band-ului compus din Ioana Chiș - solo voce, Andrei Baciu - baterie, Cristi Baciu și Dan Roman - chitară, Tudor Hoda - sound. 
  •  ”Scrabble financiar” / vineri, 28 martie a.c., prin care elevii din clasa a VII-a A învață, înțeleg și deprind prin joc să utilizeze termeni financiari uzuali în viața cotidiană.

  Redacția Liceului de Informatică le urează mult succes participanților și fie ca și premiul acestei ediții a Concursului Național MoneySense să fie câștigat de echipa liceului nostru! 

No comments:

Post a Comment

Aici ne puteti lasa un Comment. Va propunem sa aplicati regula bunului simt. Glumele, bancurile sau smiley-urile sunt optionale si apreciate.

Semnat,
Redactia Scolii.