23 April 2014

Debate - “Utilitatea şi avantajele instrumentelor bancare electronice”

   
   Vineri, 4 aprilie a.c., cei şase membri ai echipeiBaloane colorate”, au continuat misiunea de ambasadori MoneySense” în şcoala noastră şi au organizat un debate pentru elevii clasei a VIII-a cu subiectulUtilitatea şi avantajele instrumentelor bancare electronice”.

Imagini din timpul activității:
   Lucrând pe grupe de câte trei-patru, elevii au folosit Manualul MoneySense pentru a identifica trăsăturile a trei instrumente bancare electronice: cardul de debit, contul de economii, serviciul internet banking.

    Liderul desemnat al fiecărei grupe a prezentat, concurând cu ceilalţi, avantajele instrumentelor bancare alese pentru debate. Unii au fost mai emoţionaţi, alţii mai siguri şi eficaci. Dar, toţi au participat intens, contra cronometru.

  Daniel Pop a fost dublu câştigător ! Echipa sa a fost desemnată pentru locul I, iar prezentatorul a fost declarat ca cel mai elocvent lider.

    Iată-i şi pe cei zece artizani ai activităţii: şase “ambasadori” din clasa a X-a A, ei au consiliat elevii din a VIII-a şi patru voluntari din clasa a XI-a A, ei au evaluat prezentările pe baza unei  fişe.
     În planul din spate,  membrii juriului se consultă înainte de a delibera rezultatele! Iar doamnele profesoare, în banca elevului, asistă cu interes la desfăşurarea momentelor.



No comments:

Post a Comment

Aici ne puteti lasa un Comment. Va propunem sa aplicati regula bunului simt. Glumele, bancurile sau smiley-urile sunt optionale si apreciate.

Semnat,
Redactia Scolii.