15 September 2014

Back to school!

   Începutul școlii are atâtea înțelesuri, câți elevi există: pentru unii e absolut doar sfârșitul vacanței, pentru alții e diriginte în loc de învățătoare, pentru alții note în loc de calificative, pentru alții colegi noi, pentru alții aceeași colegi, dar experiențe noi, pentru alții anu' cu bacu', pentru alții an de boboceală, pentru alții prima zi de școală din viața lor - aceștia din urmă sunt și cei mai entuziasmați.
   Dar să nu ne pierdem nici noi entuziasmul, căci ne așteaptă noi experiențe, noi succese, noi prieteni, noi cunoștințe. Iar dacă nici asta nu vă entuziasmează, dragi cititori...atunci, consolați-vă cu ideea că orice început are și un sfărșit, iar începutul școlii nu face excepție.
 
   Astfel, la data de 15.09.2014 a început noul an școlar, iar Festivitatea de deschidere a școlii a avut loc la ora 9:00. Elevii au plecat mai apoi, însoțiți de diriginții lor, spre sălile de clasă. 

   Sperăm să obținem, și în acest an, rezultate deosebite, și să ne depășim pe noi înșine. Ce mare plăcere e să privești în urmă și să te gândești cum ai fi fost tu în varianta fără experiența sau cunoștințele pe care le-ai aflat în ultimul an. Da, ești cu un pas înainte față de tine însuți, față de tine, acum un an.
   Redacția Liceului de Informatică ”Tiberiu Popoviciu” vă urează și ea mult succes în noul an școlar! Baftă!

1 comment:

  1. SA ITI FUT SCOALA SI PE MA-TA AIA HANDICAPATA

    ReplyDelete

Aici ne puteti lasa un Comment. Va propunem sa aplicati regula bunului simt. Glumele, bancurile sau smiley-urile sunt optionale si apreciate.

Semnat,
Redactia Scolii.