23 September 2014

Tabăra Muncel 2014


Ce-au mai făcut informaticienii noștri peste vară...
   Revista liceului, ”Automatic Condei”, a câștigat, în cadrul Concursului Național de Reviste Școlare, ”Titlu de laureat”, astfel că 2 elevi din redacția revistei au participat la Tabăra Națională de Reviste Școlare, Iunie 2014.


   Tabăra s-a organziat la Muncel, la 20 km de orașul Pașcani, în județul Iași. Dincolo de jocurile organziate, dincolo de vizite, de discotecă, foc de tabără și noi prietenii legate, tinerii jurnaliști au contribuit la editarea unei reviste a taberei, ”Ucenicia jurnalismului”. Condeiele au pătat file mai multe zile la rând, iar recenziile de carte și de film, interviurile, eseurile și poeziile s-au adunat într-un buchet jurnalistic și literar. Credem că s-au ales cele mai parfumate flori, cele care pot, prin finețea scriiturii, să surprindă plăcut cititorii.
   Iar când penițele s-au odihnit, au pornit reportofoanele și aparatele foto, ce-ar fi intervievat și pietrele Cetății Neamțului dac-ar fi putut. Căci câte-ar fi avut de spus ele...

Parcul Copou: Teiul și bustul lui Mihai Eminescu

la Cetatea Neamțului
(cu reprezentanții noștri, Alexandra Drăgan și Iulia Mircescu, XI B)

Mănăstirea Neamțului

câțiva dintre tinerii jurnaliști

   Pentru succesul revistei "Automatic Condei", mulțumim îndeosebi redactorilor-șefi și editorilor revistei liceului, Alex Teodorescu (XI C), Ioana Chiș (XII B), Andrei Lungu (XI C), Mihai Miclăuș (XI C) și doamnei profesoare coordonatoare Claudia Topan.
    Sperăm ca și în acest an revista Liceului de Informatică să surprindă plăcut cititorii și să le aducă realizatorilor satisfacția pe care-o merită pentru eforturile depuse.

No comments:

Post a Comment

Aici ne puteti lasa un Comment. Va propunem sa aplicati regula bunului simt. Glumele, bancurile sau smiley-urile sunt optionale si apreciate.

Semnat,
Redactia Scolii.