12 May 2014

Automatic Condei


    Un deliciu literar, proaspăt scos din...imprimantă, revista ”Automatic Condei” reapare pe băncile școlii, în ghiozdanele elevilor, pe catedrele profesorilor, îmbiind cu aromele ei dulci de info, de teatru, de poezie, de trăire...
    De cuvânt.
    Revista este realizată de elevii Liceului de Informatică, iar, până acum, satisfacția unor articole bine scrise se citește pe chipurile celor care au reușit să își arunce privirile peste nr. 7-8. Calitatea nu se rezumă doar în conținutul articolelor, ci înglobează atât grafica, cât și maniera de prezentare a subiectelor și metoda prin care acestea au fost selectate. Astfel, întreaga revistă este un nou steag înălțat foarte sus de elevii Liceului de Info, steag de biruință și care flâlfâie în suflarea vie a satisfacției tinerilor scriitori, a coordonatorilor, și, să sperăm, în cea a viitorilor cititori.
    În rest, nu vă mai dezvăluim nimic, nimic din misterele ascunse între filele revistei...vă lăsăm chiar pe voi să aflați. Curiozitatea e chemată la datorie!

prof. coordonator, Claudia Topan

o mică parte din scriitorii noștri talentați, cls. XB

 și viitori cititori devotați!

Mulțumim tuturor celor ce s-au implicat în realizarea revistei ”Automatic Condei”, care este deosebită prin istoria ei, prin prestigiul ei, câștigând, cu numerele anterioare, premii la Concursul Național de Reviste Școlare, și prin valoarea ei interioară, căci, cum se spunea odinioară...
”Nu judeca o carte după copertă.”


No comments:

Post a Comment

Aici ne puteti lasa un Comment. Va propunem sa aplicati regula bunului simt. Glumele, bancurile sau smiley-urile sunt optionale si apreciate.

Semnat,
Redactia Scolii.