25 October 2013

Pe locuri, fiti gata, impaturiti!

Cercul de origami al Bibliotecii Judetene "Octavian Goga"

 
    Ieri, 24 Octombrie 2013, s-a tinut prima intalnire din anul acesta a Cercului de origami, la Sectia pentru copii a sediului central al bibliotecii.
    Sunt asteptati toti copiii doritori sa invete arta impaturirii hartiei. Este o sansa de a va descoperi indemanarea si talentul, de a va imbunatati memoria, de a va imprieteni cu alti copii care au si ei aceeasi pasiune: origami.
   Poate ca inca nu stiti ce inseamna origami...si cum se face...
   Dar nu trebuie sa va ingrijorati. Doamnele bibliotecare si toti copiii inscrisi in Cercul de origami va asteapta cu amabilitate, iar sub indrumarea elevilor mai mari de la Liceului de Informatica veti invata diverse modele de origami, de la flori multicolore, la zaruri si dinozauri.
   Spre exemplu, ieri, copiii au invatat cum sa realizeze un peste, o buburuza si o inimioara. Avem cateva fotografii, care, speram noi, o sa va trezeasca dorinta de a participa si voi:



    Viitoarea intalnire a Cercului de origami este in data de 28 Noiembrie 2013, de la ora 16:00 la 17:00, la Sectia pentru copii a sediului central al bibliotecii. Speram sa va gasim si pe voi acolo!
    Multumim doamnelor bibliotecare si elevelor de la Liceul de Informatica implicate, Diana Petrus si Iulia Mircescu, din clasa a X-a B.
    Va punem la dispozitie si link-ul blogului copiilor al Bibliotecii Judetene, "Intre noi, copiii...", unde puteti gasi informatii si despre celelalte cercuri, cluburi si ateliere care se desfasoara la Sectia pentru copii a bibliotecii: http://www.bjc.ro/serendipity/

No comments:

Post a Comment

Aici ne puteti lasa un Comment. Va propunem sa aplicati regula bunului simt. Glumele, bancurile sau smiley-urile sunt optionale si apreciate.

Semnat,
Redactia Scolii.