26 October 2013

Balul Bobocilor 2013

     Ieri , 25 octombrie 2013, a avut loc Balul Bobocilor al elevilor Liceului de informatica "Tiberiu Popoviciu". Evenimentul asteptat cu nerabdare de tot liceul a avut loc in Club Ring si s-a desfasurat incepand cu orele 16:00. Ca la orice eveniment de o asemenea amploare am incercat sa aflam parerile si impresiile tuturor care au fost prezenti.
     Domnul profesor Comsa Marius, membru al juriului, ne-a marturisit ca i-a placut foarte mult balul de anul acesta, atmosfera fiind una tinereasca si entuziasta iar muzica excelenta . Totodata acesta a vrut sa le transmita un sfat bobocilor si anume sa nu fie timizi deoarece acest lucru le va aduce numai dezavantaje.
     Cu siguranta si ceilalti profesori au fost multumiti de prestatia elevilor prezenti , doamna profesoara Toma Corina spunandu-ne chiar ca acestia sunt foarte isteti si foarte simpatici.
     Si publicul s-a simtit foarte bine, acesta apreciind ambianta, muzica si nu in ultimul rand marea batalie pentru Miss si Mister boboc 2013. Astfel la concursul mult asteptat au participat urmatoarele echipe: Baldasici  Alex cu Maria Militaru, Zapartan Andrei cu Geanina Ilea, Martis Vian cu Miron Laura, Ionut Matei cu Puiu Corina, Gabriel Sorean cu Petrar Andreea, Persa Alex cu Agy Borbely si Rusanescu Sergiu cu Anda Saracut.
    Perechile de boboci au fost supuse la 6 probe simpatice:-cultura generala
                                                                                       -karaoke
                                                                                       -provocarea portocalei
                                                                                       -declaratii de dragoste
                                                                                       -imitatia unor animale
                                                                                       -dans
     In final preferata juriului la categoria Miss boboc a fost Maria Militaru iar la categoria Mister boboc s-a detasat Sergiu Andrei. Emotionati si bucurosi de reusita lor acestia au primit in aplauzele publicului insemnele castigatorilor oferite cu generozitate de catre organizatori, care s-au achitat cu brio de misiunea nu tocmai usoara pe care au avut-o in  seara trecuta.
      In continuare va prezentam cateva din pozele facute la bal:Si acum ca ne-am distrat, sa ne punem pe treaba si sa luam note bune anul acesta!

Articol realizat de Iulia Szuhai in colaborare cu Tudor Podar.

4 comments:

 1. Foarte tari pozele si articolul !!! Bravo Iulia si Tudor

  ReplyDelete
 2. Adevarati profesionisti, Felicitari !

  ReplyDelete
 3. Foarte tare!!!! Articolul e foarte bun!

  ReplyDelete
 4. Podar ti-ai lasat felicitari singur?

  ReplyDelete

Aici ne puteti lasa un Comment. Va propunem sa aplicati regula bunului simt. Glumele, bancurile sau smiley-urile sunt optionale si apreciate.

Semnat,
Redactia Scolii.