24 October 2013

Alegeri

    Ati votat?
    Dupa cum bine stiti, astazi, mici si mari, majori si nu chiar, cu totii am avut drept de vot. Astazi, voi ati ales presedintele Consiliului Elevilor, vicepresedintele si secretarul.
    

Si acum, sa va reamintim candidatii:

- pentru postul de presedinte:                  IONUT MATEI
                                                            MIHAI MICLAUS

- pentru postul de vicepresedinte:            DARIA PACURAR

- pentru postul de secretar:                     ANDREI HAGAU

Interviu cu candidatii pentru presedentia Consiliului Elevilor


1. Daca ajungi presedinte, ce planuri si propuneri ai? Ce schimbari ai sa faci?
Ionut Matei: "In primul rand as vrea sa organizez concursuri sportive, sa ascult propunerile elevilor, si sa incerc sa le implinesc dorintele, organizarea de targuri, a unui cerc de chitara, in care fie elevii vor putea invata sa cante la acest instrument, fie perfectiona (eu ii voi ajuta, avand o experienta de 1 an si 7 luni de predat chitara), si voi incerca scoaterea uniformelor, un schimb de experienta si multe activitati extracurriculare."
Mihai Miclaus: "Am multe idei, dar o sa spun doar cateva: Debate Club, schimbarea muzicii din pauze (lista facuta de elevi), ateliere (chitara, poezie etc.)."

2. Ce avantaje crezi ca ai, in comparatie cu adversarul tau?
Ionut Matei: "Nu cred ca am vreun avantaj, fiind nou in acest liceu, dar eu vreau sa fie o lupta dreapta, nu voi cumpara voturi. Daca elevii ma vor vota, sa fie pentru ca ei isi doresc asta."
Mihai Miclaus: "Idei mai bine definite, vechime in scoala, experienta de coordonare."

3. Ai vrea sa le transmiti ceva colegilor tai, pentru a le castiga votul?
Ionut Matei: "As vrea sa stie ca o sa le ascult toate propunerile si dorintele lor si o sa incerc sa le realizez si voi fi tot timpul de partea lor."
Mihai Miclaus: "Eu incurajez elevii sa voteze cu candidatul care are cele mai bune idei si care poate schimba in cat mai bine."

4. Ce mesaj ai pentru adversarul tau?
Ionut Matei: "Eu nu il consider un adversar. Il respect si ii urez mult succes."
Mihai Miclaus: "Succes si fie ca cel mai bun sa castige."

In curand, vom afla verdictul. Cine l-a dat? Voi. Speram ca deciziile voastre sa duca Liceul de Informatica pe culmi si mai inalte decat cele atinse. Multumim candidatilor pentru implicarea lor si le dorim, fiecaruia in parte, mult succes!

No comments:

Post a Comment

Aici ne puteti lasa un Comment. Va propunem sa aplicati regula bunului simt. Glumele, bancurile sau smiley-urile sunt optionale si apreciate.

Semnat,
Redactia Scolii.