29 September 2012

Biciclete

     Bine v-am regasit!

     Cum vara s-a terminat si iarna se apropie cu pasi repezi, ne-am gandit sa abordam un subiect cat inca este in tema. Pentru cei care nu s-au prins din titlu, este vorba de Ciclism. Astazi va vom prezenta si un interviu pe care ni l-a oferit STANCIU MATEI din XII A.


     Ciclismul si Mersul pe Bicicleta au devenit din ce in ce mai populare in ultima vreme datorita faptului ca sunt o optiune ecologica (desi unii ar putea spune ca e din cauza ca suntem in criza :)) )

     Noi nu stim cine are dreptate, asa ca, ne-am gandit sa cerem parerea unui elev al Liceului de Informatica "Tiberiu Popoviciu". De unde stim ca are tangente cu Biciclismul? Pai il vedem in fiecare zi cum vine la scoala pe "bitza". Mai putin iarna.... probabil e prea frig ca sa mai vina cu Bicicleta.

     Asadar si prin urmare, va prezentam interviul luat lui Stanciu Matei , elev in clasa a XII A :

 
Interviu cu Stanciu Matei



De cand ai inceput sa mergi pe Bicicleta?

     De pe la 7 ani.

Cat de des mergi pe Bicicleta?

     Cam aproape in fiecare zi. Vin cu ea la scoala in fiecare dimineata pana se face iarna.

Practici Ciclismul ca un hobby sau ai mers si pe plan profesional?

     Mai mult il practic ca un hobby, dar am si participat la cateva concursuri. Ultima oara am participat la o etapa a concursului Clujul Pedaleaza.
Poze Elevi
Care este parerea ta in legatura cu faptul ca oamenii au inceput sa mearga din ce in ce mai mult cu Bicicleta?

     Ma bucur sa aud ca oamenii prefera sa faca mai multa miscare decat mersul normal... pe care multi il considera miscare suficienta...

Care a fost cel mai lung drum pe care l-ai parcurs pe Bicicleta?

     Cel mai lung drum a fost odata cand am mers de aici, din Cluj pana in Gilau. A mai fost o data cand am mers pana la Tarnita intr-o plimbare. Nu stiu sigur care a fost cel mai lung.

Ce trebuie sa faci in general pentru a te pregati pentru un drum lung?

     Trebuie sa fi exersat inainte si sa fi mers foarte mult cu Bicicleta.

Ce conteaza la o Bicicleta buna?

     Pai...depinde. Daca mergi prin paduri conteaza sa ai roti de mountain-bike. Daca mergi prin oras, iti trebuie roti mai subtiride cursiera. Conteaza si vitezele care chiar iti folosesc.

Ne poti descrie Bicicleta ta?

     Am o Bicicleta verde, cu cauciucuri de viteza si frane bune.

Cat de mult iti place Bicicleta ta?

     Imi place foarte mult Bicicleta mea si m-am dat mult pe ea. Pot spune ca ma simt chiar atasat de ea ca de un obiect foarte drag.

Recomanzi Mersul pe Bicicleta?

     DA, il recomand cu placere :)) .

Ai cateva sfaturi pentru cei care nu s-au dat si nu se dau cu Bicicleta?

     Nu stiu ei ce pierd. Ar fi foarte bine sa incerce si daca vor hotari sa isi ia o Bicicleta, vor trebui si vor vrea sa aiba mare grija de ea.




Poze Elevi
     Noi ii multumim lui Matei pentru Interviul acordat. Ii uram multa distractie si sa se tina de mersul pe Bicicleta! Am auzit noi de undeva cum ca ar fi si sanatos.


     Iar acum , pentru cei care au prins dorinta de a isi incerca si ei abilitatea de a merge pe bicicleta, va anuntam ca am gasit si noi pe internet cum ca , acel concurs la care a mers si Matei, inca merge bine. Clujul Pedaleaza - Etapa a V-a are loc pe 14 Octombrie cu ruta prin Padurea Faget.  Pentru toti cei care vor sa incerce, si pentru ceilalti, Bafta! 


      Redactia Liceului de Informatica "Tiberiu Popoviciu" va ureaza un final de saptamana frumoasa!





2 comments:

  1. Decat domnu matei putea da raspunsuri mai scurte decat intrebarile

    ReplyDelete
  2. Ce firma ti-i bitza, Matei ?

    ReplyDelete

Aici ne puteti lasa un Comment. Va propunem sa aplicati regula bunului simt. Glumele, bancurile sau smiley-urile sunt optionale si apreciate.

Semnat,
Redactia Scolii.