29 September 2012

Limbile Europei

     Weekend!

     Va vom spune cate ceva despre Ziua Limbilor Europei. Astfel, de la Wiki citare, Ziua Limbilor Europei este o manifestatie care celebreaza diversitatea lingvistica, plurilingvismul (cuvant de spanzuratoare :)) ) si invatarea limbilor straine pe durata vietii.


Poze Elevi



     Manifestarea a inceput in 2001, si de atunci, Ziua Limbilor Vorbite se sarbatoreste in fiecare an la 26 septembrie in cele 45 de state membre ale Consiliului Europei. In Liceul de Informatica "Tiberiu Popoviciu", de data aceasta, a fost sarbatorit in 28 septembrie... ca doar, e frumos sa incheiem o saptamana de lucru cu un aer festiv.


     Ii felicitam pe elevii claselor V - VIII pentru prestatia remarcabila pe care au avut-o! Mai jos va prezentam pozele si video-urile facute la eveniment :

Poze:

Poze Elevi

Poze Elevi

Poze Elevi

Poze Elevi

Poze Elevi

Video:









     Dorim sa multumim Doamnei Director Adjunct pentru organizarea evenimentului, Doamnei Profesor Ladariu pentru inititiva cu cantecelul de la final, Doamnelor si Domnilor Diriginti pentru faptul ca si-au pregatit elevii pentru eveniment, si nu in ultimul rand pe elevii claselor care au ajutat la micul eveniment. Dupa cum se aude si in video: BRAVOOOO! 

    Redactia Liceului de Informatica "Tiberiu Popoviciu" va ureaza un weekend placut!






3 comments:

  1. Felicitari elevilor!

    ReplyDelete
  2. Nu se pot vizualiza videoclipurile. In rest felicitari elevilor si profesorilor! E nevoie de astfel de activitati in scoala!

    ReplyDelete
  3. Am remediat problema. Acum se pot vedea videoclipurile :)

    ReplyDelete

Aici ne puteti lasa un Comment. Va propunem sa aplicati regula bunului simt. Glumele, bancurile sau smiley-urile sunt optionale si apreciate.

Semnat,
Redactia Scolii.