18 December 2012

Taxi? Până la aeroport!

Având în vedere că nu am mai postat de ceva vreme, am zis să verific cu ce se deplasează oamenii din alte ţări. Iată ce am găsit:




Ţinând cont de faptul că în New York poţi merge cu 141 km/h, acest taxi îţi va face turul oraşului înainte să fi plecat din loc. Pentru a promova linia de modă Nooka, Mike Lubrano a transformat DeLoreans în taxiuri care arată exact ca maşina din trilogia Back to the future.









Batmobile Taxi.






NOTĂ: Acest Bugatti Veyron aparţine designer-ului Bijan. Poza a fost făcută langa magazinul său pe Rodea Drive în Los Angeles. Este faimos pentru colecţia sa de maşini galbene şi negre pe care le expune lângă magazinul său.











Pasager neobişnuit pentru un taxi.









Taxi în Shanghai, China.





Hummer Taxi. Houston, Texas.






În Londra, 10 femei sunt atacate în fiecare lună, după ce au urcat într-un taxi fără plăcuţe de înmatriculare. Nu e de mirare că multe femei preferă o femeie la volanul unui taxi.

Pink Ladies au găsit o oportunitate de afaceri, şi au creat primul taxi din Regatul Unit în care au voie doar femeile şi evident este condus strict de către o femeie. Pink Ladies conduc maşini de tip Renault Kangoos, care sunt roz înăuntru şi pe dinafară. 







Bicicleta Taxi în Spania.






Imaginaţi-vă chemând un taxi şi să vă treziţi cu minunăţia aceasta în faţa blocului/casei.

1 comment:

Aici ne puteti lasa un Comment. Va propunem sa aplicati regula bunului simt. Glumele, bancurile sau smiley-urile sunt optionale si apreciate.

Semnat,
Redactia Scolii.