05 November 2012

Trezirea!


     Şi dacă tot facem parte din generaţia: "Nu mă pot trezi de dimineaţă", şi uneori mai apelăm la butonul de snooze, vă recomand următoarele deşteptătoare:



Alarma acestui  ceas deşteptător nu se va opri, decat dacă veţi lua telecomanda şi veţi ţinti centrul ţintei pentru câteva secunde






În acest caz o sa fiţi obligat să vă ridicaţi din pat, deoarece alarma acestui ceas se va opri abia în momentul când veţi călca pe acesta.







Sunteţi fani ai filmelor de acţiune? Ei bine, cu acest ceas deşteptător "DANGERBOMB",vă veţi simţi ca agentul 007, în momentul în care v-aţi trezit. Acest ceas va scoate un sunet infernal până în momentul în care veţi conecta cele 3 fire fiecare cu fiecare, fără a încurca culorile, deoarece dacă o să daţi greş, veţi auzi o explozie şi un sunet mai enervant.







Îmi place să-l denumesc PUŞCULIŢA. De ce? Pentru că aces ceas nu va mai suna în momentul în care va primi o monedă, şi în cazul în care aţi rămas fără mărunţiş....vă urez mult noroc :)))






Imaginea spune totul. Sau nu. Oricum vă voi spune în ce cnonstă. În momentul când alarma începe să  sune, acea elice este declanşată şi aruncată undeva prin camera voastră, şi dacă nu veţi pune elicea la locul ei, alarma va continua să sune.










Un ceas pentru cei care chiar ar pocni ceasul deşteptător. Infiferent cât de tare este lovit. aces ceas va reveni la forma sa iniţială. Mai bine zis, acest ceas a fost creat în acest scop. Doar aşa îl puteţi opri.



Acest ceas vă va da multe bătăi de cap. După cum vedeţi, are roţi şi nu sunt puse ca model. NU! În momentul în care porneşte alarma, va scoate un sunet de-a dreptul enervant si va "alerga" prin camera voastră până îl veţi prinde şi îl veţi opri.







4 comments:

  1. s-o schimbat ora. de ce au toate ceasurile ore diferite?

    ReplyDelete
  2. pentru ca sunt aduse din tari diferite :)

    ReplyDelete
  3. Foarte interesant, Matei! Posturile tale devin din ce in ce mai bune. Continua tot asa!

    ReplyDelete
  4. IMI PLACE! MAI VREAU POSTURI CA ASTA!

    ReplyDelete

Aici ne puteti lasa un Comment. Va propunem sa aplicati regula bunului simt. Glumele, bancurile sau smiley-urile sunt optionale si apreciate.

Semnat,
Redactia Scolii.